Olen ehdolla kuntavaaleissa 2017

Espoo ei ole vielä valmis. Siksi olen ehdolla kuntavaaleissa keväällä 2017. Laita viesti, jos haluat mukaan tukiryhmään. Tästä se taas lähtee!

Olemme saaneet tällä kaudella aikaan paljon.

Pelastimme lasten yhdenvertaisen oikeuden varhaiskasvatukseen ja estimme ryhmäkokojen kasvattamisen. Korjasimme aiempaa enemmän homekouluja ja vaadimme sisäilmaongelmista parempaa viestintää. Lisäsimme opiskelija-asuntojen ja kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen määrää.

Puutuimme tinkimättömästi kaupungin sotkuihin mm. Suomenojan satamassa. Vaadimme Espoota kantamaan vastuuta turvapaikanhakijoista. Vastustimme rasismia.

Torjuimme joukkoliikenteen lipunhintojen ylisuuret korotukset. Säilytimme sokeiden, liikuntarajoitteisten ja lastenvaunujen kanssa kulkevien vapaaliput. Edistimme Raide-Jokeria, joka näyttää vihdoin toteutuvan lähitulevaisuudessa.

Valtuustoaloitteeni Espoon ostolaskujen julkaisusta avoimena datana toteutui ja nuorten maksuton ehkäisy etenee toivottavasti tuota pikaa!

Politiikka on eräänlainen ultramaraton. Tuloksia syntyy hitaasti. Halu muuttaa maailmaa ja usko parempaan tulevaisuuteen ovat oman motivaationi perusta. Lisäksi on tarvittu aimo annos neuvottelutaitoa ja kärsivällisyyttä. Olisi ilo ja kunnia jatkaa työskentelyä paremman Espoon puolesta.

Tällä viikolla tuli myös kuluneeksi tasan vuosi eduskuntavaaleista ja mahtavasta kampanjasta. Ensikertalaiselle yli kahden tuhannen äänen kerääminen oli huikea saavutus. Se tehtiin yhdessä – kiitos jokaiselle mukana olleelle!

Toivottavasti lähdette tälläkin kertaa mukaan tekemään hauskaa kampanjaa tulevaisuuden, koulutuksen, tasa-arvon ja inhimillisyyden puolesta!