Uusia ihania luottamustehtäviä!

Isoja uutisia: Jatkan Espoossa hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnan puheenjohtajana. 💚 Espoon Vihreät päätti tänään esityksistään kaupungin luottamustoimiin. Varsinaisesti asiasta päättää kaupunginvaltuusto ensimmäisessä kokouksessaan elokuun lopulla.

Tämä on mieletön kunnia. Olen ollut sosiaali- ja terveyslautakunnan (jonka nimi nyt siis organisaatiouudistuksen myötä vaihtuu) puheenjohtajana neljä vuotta. Tehtävä on ollut tärkeä, mielenkiintoinen, välillä sydäntäraastava ja vaikeakin. Juuri siksi haluan jatkaa.

Viimeiseen neljään vuoteen on mahtunut vaikka mitä. Ensimmäisten vuosien aikana teimme lautakunnan johdolla valtavasti kehitystyötä mm. mielenterveyden, ikäihmisten, lapsiperheiden ja digitaalisten palveluiden saralla. Sitten tuli korona, ja yhtäkkiä pöytä olikin täynnä ihan uudenlaisia haasteita. Ja on yhä. 🦠

Tuntuukin erityisen tärkeältä päästä jatkamaan työtä espoolaisten hyvinvoinnin ja terveyden puolesta juuri nyt, kun koronapandemiaa yhä torjutaan, koronakriisin aiheuttamia hyvinvointi- ja mielenterveysvaikutuksia korjataan ja sote-uudistusta valmistellaan. Lämmin kiitos luottamuksesta Espoon Vihreille ja tietenkin kaikille kuntavaaleissa minua äänestäneille!

Mutta tämä ei ole ainoa ihana uutinen.

Puheenjohtajapestin lisäksi pääsen nimittäin sukeltamaan johonkin ihan uuteen ja kovin rakkaaseen, kun minua esitetään Espoon taidemuseosäätiön hallitukseen. Rakastan EMMA-museota ja koko WeeGee on yksi lempipaikoistani Espoossa, joten olen tästäkin tehtävästä todella fiiliksissä. 🦄