Tule mukaan!

Maailmaa ei muuteta yksin ja siksi pyydän apuasi. Tule mukaan tekemään kampanjaa kestävän tulevaisuuden ja avoimen, inhimillisen Suomen puolesta! Tukemisen tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin, ja kaikki apu on arvokasta.

Lahjoita kampanjaan

Olen valtavan kiitollinen, jos voit tukea kampanjaani rahallisesti pienellä, keskikokoisella tai suurella summalla! Lahjoituksia käytetään muun muassa esitteisiin, joukkoliikennemainoksiin ja lehti-ilmoituksiin. Lahjoita täällä!

Kerro kaverille

Vaalit ratkaistaan vaaliuurnilla. Siksi parasta vaalityötä on levittää tietoa kampanjasta Uudenmaan vaalipiirissä asuville ystäville, tutuille ja tuntemattomillekin ja kannustaa heitä äänestämään. Jaa sisältöjä sosiaalisessa mediassa, kutsu minut kylään kaveriporukan illanviettoon tai vinkkaa työpaikan kahvipöydässä kollegoille.

Tule mukaan tukiryhmään

Tukiryhmään ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka haluavat olla tavalla tai toisella tukena ja mukana tekemässä uutta vihreää kansanedustajaa keväällä 2019. Kampanjassa tarvitaan monenlaista osaamista: jaa esitteitä, keitä kahvia, ideoi kirjoituksia, järjestä tapahtumia.