Tehdään maailmasta parempi

Olen mukana politiikassa, koska haluan rakentaa hyvää nykypäivää ja parempaa huomista. Uskon, että maailmasta voidaan tehdä parempi paikka meille kaikille: nuorille ja vanhoille, eläimille ja ihmisille, enemmistöille ja vähemmistöille, heikoille ja vahvoille. Sen puolesta haluan tehdä töitä. Siksi asetuin viime vuoden kesäkuussa ehdolle eduskuntavaaleissa.

Olen ahkera ja peloton. Teen kovasti töitä enkä arastele luutuneiden käytäntöjen kyseenalaistamista. Olen sanavalmis ja kuunteleva. Argumentoin kantani napakasti, ja opin mielelläni uutta. Haluan perustaa päätökseni tietoon ja tutkimukseen, ja olen valmis muuttamaan mieltäni, jos aiempi kantani osoittautuu vääräksi. Olen sisukas ja yhteistyökykyinen. Jaksan tarvittaessa vääntää pitkäänkin enkä tyydy menemään sieltä, missä aita on matalin. Uskon, että hyvällä idealla ei ole puoluekirjaa ja että hyviin päätöksiin tarvitaan monipuolisia näkökulmia. Olen ikäisekseni monessa liemessä keitetty vastuunkantaja. Lue täältä, miten muut ovat minua suositelleet. Voit myös vilkaista, mitä Project Mama ja Lotta Aarikka ovat minusta kirjoittaneet.

Vihreät on puolueeni, koska ilmastonmuutoksen torjunta on aikamme tärkein poliittinen kysymys, koska yhteiskuntaa on uudistettava, koska haluan pitää heikoimpien puolta ja antaa äänen äänettömille, ja koska haluan Suomen, jossa on tilaa erilaisuudelle ja jokaisella vapaus olla oma itsensä. Lue täältä tarkemmin ajatuksiani vihreistä.

Voit tutustua vaaliteemoihini täällä ja vaalikonevastauksiini muun muassa täällä:

Jos jokin kysymys vielä askarruttaa mieltäsi, lähetä viestiä sähköpostitse (saara.hyrkko@vihreat.fi), Facebookissa (www.facebook.com/SaaraHyrkko) tai tekstiviestitse (040 719 7604). Äänestyspisteet ovat auki sunnuntaina klo 9-20 ja oman äänestyspaikan voi tarkistaa Väestörekisterikeskuksen äänestyspaikkapalvelusta.