page.php Saarasta sanottua - Saara Hyrkkö

Saarasta sanottua

”Saara on liittynyt Vihreisiin samasta syystä kuin minä: meille Vihreät on puolue, joka ajaa niiden asiaa, joilla ei ole omaa eturyhmää. Yhteiskunnan heikoimmat, tulevat sukupolvet, katoavat lajit, luonto ja ympäristö tarvitsevat puolesta puhujia. Saara on pitää heikomman puolta, ja siksi hän on äänestäjälle hyvä valinta.
Outi Alanko-Kahiluoto, kansanedustaja

”Kun ensimmäistä kertaa tapasin Saaran, ajattelin että onpa skarppi, hauska ja rohkea tyyppi. En ole nähnyt syytä muuttaa mielipidettäni kertaakaan. Saara tekee asioita hyvällä meiningillä, tiukasti mutta positiivisesti, on todella älykäs, tehokas ja nopea. Saaran energia ja kyvykkyys eivät lopu kesken, vaan hän hoitaa vaikeatkin paikat tavalla josta voi vaikuttua yhä uudelleen.”
Lasse Miettinen, Vihreiden puoluesihteeri

”Aion voittaa partioaatetta kohtaan tuntemani syväsuuntaisen epäluulon ja äänestää Saaraa. Minulla on tähän painavat syyt (muuten epäluulo voittaisi). Saara puhuu suoraan ja ymmärtää hakemansa luottamustehtävän. Saaralla on sydäntä, järkeä ja tarmoa. Äänestämällä Saaraa tuen kansakunnalle strategiaa, jossa hyvinvointi syntyy valistuksen hengessä: tietämällä ja tekemällä; ilolla, tarmolla ja oppimalla.”
Saku Mantere, professori, McGillin yliopisto, Montreal

”Olen työskennellyt Saaran kanssa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa Saaran toimiessa hallituksen jäsenenä ja myöhemmin puheenjohtajana. Saara on asialleen omistautunut, taustoista selvää ottava, päättäväinen ja osaava vaikuttaja. Hänen kykynsä esittää asiat selkeästi ja oleellinen huomioon ottaen edesauttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Saara luo hyvän ilmapiirin ympärilleen ja on positiivinen tiimipelaaja.”
Reija Väätäinen, talousjohtaja, Aalto-yliopiston ylioppilaskunta

”Olen nähnyt Saaran sekä rakentamassa partioleiriä vesisateessa että johtamassa ylioppilaskuntaa hyvin vaikeassa tilanteessa. Kaikessa Saaran toiminnassa näkyy, että hän on valmis tekemään kovasti töitä, kuuntelemaan ennakkoluulottomasti myös vastakkaisia mielipiteitä ja pitämään posiitivista asennetta yllä silloinkin, kun useimmat meistä heittäisivät hanskat tiskiin. Uskon, että Saara kyky ottaa erilaisia rooleja määrätietoisesta johtajasta toisia tukevaan ryhmän jäseneen on menestyvälle poliitikolle elintärkeää. Saaran kaltaisia ihmisiä ja toimintatapoja tarvitaan tässä maassa – myös eduskunnassa.”
Anna Munsterhjelm, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin toiminnanjohtaja

”Saara on aikaansaava tekijä, joka ei kumartele kuvia ajaessaan äänestäjilleen tärkeitä asioita. Saaran nopea nousu sekä Espoon että valtakunnan politiikassa ei ole perusteetonta, enkä hämmästyisi lainkaan vaikka jatkoa seuraisi Arkadianmäellä.”
Matti Kuronen, tekniikan tohtori

”Saara Hyrkkö on erinomaisen upea ehdokas. Saara tarttuu aina ripeästi ja määrätietoisesti toimeen. Saara on aina hyvin läsnä ja toimii vakuuttavasti ja asiantuntevasti. Saaran kanssa on aina mukava tehdä yhteistyötä. Saara-takuu tarkoittaa sitä, että asiat tulevat tehdyksi viimeisen päälle hyvin ja yhteistyö sujuu iloisesti.”
Touko Aalto, kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja 2017-2018

”Saara on aina ollut osaava, osallistuva ja osallistava. Suomi tarvitsee uusia näkökulmia ja Saaran kaltaisia poliitikkoja, joilla riittää halua, energiaa ja taitoja viedä Suomea kohti uutta nousua.”
Kerstin Rinne, varatuomari, kummitäti

”Saara är en av de få människor jag känner som kommer överens med alla utan att för den sakens skull sätta sin egen agenda åt sidan. Hon är ärlig, rak, sympatisk, empatisk och gör alltid vad hon lovar. Hon är alltid på de svagas sida och har en imponerande förmåga att förhandla fram lösningar. Därför är politik det självklara karriärvalet för Saara och hon är som skapt för att bli en av framtidens beslutsfattare. Mitt tillit i Saara är enormt, det finns inte ett uppdrag som hon inte rott i land med flaggan på topp.”
Essi Heinonen, vän, scoutkompis, barnläkare

”Saara on aina ollut positiivinen, rohkea, ahkera ja aktiivinen. Innostus matematiikkaan ja lukemiseen syntyi neiti etsivä -iässä. Myöhemmin tuli mm. partio, opiskelut sekä opiskelija- ja kunnallispolitiikka. Ihan luotettava tyyppi rakentamaan Suomenkin tulevaisuutta.”
Jarmo Hyrkkö, isä, ylijohtaja

”Saara on upea, aikaansaava uuden sukupolven poliitikko, jonka on nopeassa ajassa näyttänyt kyntensä niin Espoon kuntapolitiikassa kuin vihreän puolueen toimissansa. Opin tuntemaan Saaran Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan säteilevänä, innovatiivisena ja yhteisöärakentavana puheenjohtajana. Saaran kaltaisia tehokkaita, yhteistyökykyisiä ja ratkaisukeskeisiä poliitikkoja tarvitaan eduskuntaan!”
Katri Korolainen, Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtaja 2011, vihreä vaikuttaja

”Saarasta minulla on ainoastaan positiivista sanottavaa. Tapasin Saaran ensimmäistä kertaa puoluehallituksessa, ja Saara oli heti ystävällinen, lämmin, tiukka ja fiksu. Saara hallitsee vakuuttavasti koulutuskysymykset, tieteen ja tekniikan sekä kunnallispolitiikan koukerot ja mutkat. Nuorisoalan asiantuntijana näen Saaran paraatiesimerkkinä nuoresta, jonka haluan muuttavan maailmaa. Toivon, että Saara menee pitkälle.”
Veli Liikanen, nuorisotutkija, Vihreiden varapuheenjohtaja

”Saara is a kind and positive person who is down to earth and easy to talk to. I have always felt comfortable talking to her and able to express my opinions with ease. She is a great communicator and I can tell she is passionate about the subjects she speaks of. Her positivity, friendliness and warmth come across the moment you meet her and the professionalism for her work is instantly recognised. Saara is a great friend and I can highly recommend her.”
Mike Whaites, friend, entrepreneur

”Tiesin Saaran todella mukavana ja pätevänä tyyppinä jo ennen kuin hän tuli projektipäälliköksi Taideyliopiston ylioppilaskunnan syntyä valmistelemaan. Ja Saarahan yllätti lunastamalla odotukset moninkertaisesti: hämmästyin, miten kukaan voi olla samaan aikaan näin aikaansaava, idearikas ja kuunteleva! Saara oli kuin katalyyttinen entsyymi, jonka lisääminen sai yhdistymisen tapahtumaan sekä sujuvasti että hyvässä hengessä. Saara jos kuka olisi paikallaan eduskunnassa!”
Niilo Tarnanen, Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan viimeinen puheenjohtaja (2012)