Lähde mukaan tekemään kuntavaalikampanjaa!

Vaalikampanjaani lähtee luotsaamaan skarppi ja lempeä Roosa Pajunen. Roosa toimi pari vuotta sitten Lukiolaisten Liiton puheenjohtajana ja vakuutti jo silloin kyvyillään kohdata ihmisiä, luovia erilaisissa tilanteissa ja pitää monimutkaisetkin kokonaisuudet hyppysissään. On ihanaa lähteä tekemään tärkeitä vaaleja just Roosan kanssa!

Tärkeistä vaaleista nimittäin totisesti on kyse. Kuntavaaleissa on kyse arjen asioista: päiväkodeista, kouluista, mielenterveydestä, neuvoloista, terveysasemista, kirjastoista, kulttuurista, lähimetsistä, asunnoista, joukkoliikenteestä, työpaikoista. Ja toisaalta kyse on yksittäistä kuntaa suuremmista asioista: ilmastonmuutoksen torjunnasta, rasismiin puuttumisesta, tasa-arvon edistämisestä, demokratian vahvistamisesta.

Nämä vaalit käydään hyvin erikoisissa merkeissä. Vaikea kuvitella jakavansa esitteitä kadunkulmassa kädestä käteen, kun korona on vielä keskuudessamme. Vaalitilaisuudet ja -paneelit siirtyvät todennäköisesti verkkoon. On luotava ihan uusia tapoja tavoittaa ja kohdata ihmisiä – se on demokratian toteutumisen kannalta aivan olennaista ja aika jännittävääkin! Jokaisella äänellä on merkitystä.

Lähtisitkö mukaan tekemään mun ja Roosan kanssa kevään kivointa kampanjaa – keksimään niitä uusia kampanjoinnin tapoja, kommentoimaan poliittisia sisältöjä, kertomaan tutuille ja tuntemattomille miksi näissä vaaleissa kannattaa äänestää tai ihan vaan kulkemaan rinnalla ja kannustamaan? Kaikenlainen tuki on tarpeen!