Eduskuntavaalit 2019

TULEVAISUUS TEHDÄÄN TÄNÄÄN

Viime vuodet ovat osoittaneet, että maailma ei mene itsestään parempaan suuntaan. Suomessa tarvitaan uuden sukupolven vastuunkantajia ja toimeen tarttuvia tekijöitä. Siksi olen ehdolla kansanedustajaksi.

Kevään eduskuntavaaleissa valitaan Suomelle suunta. Käsillä ovat ilmastonmuutoksen torjunnan ratkaisevat hetket. Meidän tehtävämme on rakentaa yhteiskunta, joka toimii ympäristön kantokyvyn rajoissa. Minä uskon, että se voidaan tehdä oikeudenmukaisella tavalla ja että samaan aikaan voimme rakentaa tasa-arvoa, torjua köyhyyttä, puolustaa koulutusta, suojella luontoa ja vahvistaa yhdenvertaisuutta.

KOULUTUS KUULUU KAIKILLE

Kansanedustajana teen kaikkeni sen puolesta, että varmistamme jokaiselle mahdollisuuden laadukkaaseen koulutukseen. Pidetään kiinni maksuttomasta koulutuksesta ja hyvistä opettajista. Huolehditaan jokaiselle jatkopolku peruskoulun jälkeen. Panostetaan tutkimukseen ja jatkuvaan oppimiseen. Palautetaan lasten yhdenvertainen oikeus varhaiskasvatukseen ja pienet ryhmäkoot.

HYVINVOINTI KUULUU KAIKILLE

Kansanedustajana teen kaikkeni sen puolesta, että parannamme mielenterveyspalveluita ja pidämme kaikista huolta. Madalletaan kynnystä hakea apua. Tukea ja hoitoa on saatava ilman kohtuutonta ponnistelua. Vahvistetaan peruspalveluita, torjutaan syrjäytymistä ja otetaan käyttöön perustulo. Varmistetaan, että meillä on hyvinvointivaltio huomennakin.

TASA-ARVO KUULUU KAIKILLE

Kansanedustajana teen kaikkeni sen puolesta, että uudistamme perhevapaat ja teemme tasa-arvosta totta. Yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia on puolustettava tinkimättömästi. Feminismiä tarvitaan niin neuvolassa, päiväkodissa, armeijassa, huoltajuuskiistoissa kuin työelämässäkin.

TULEVAISUUS KUULUU KAIKILLE

Kansanedustajana teen kaikkeni sen puolesta, että pysäytämme ilmastonmuutoksen ja suojelemme luontoa. Ilmaston lämpeneminen on rajoitettava 1,5 asteeseen ja sukupuuttoaalto pysäytettävä, jotta maapallo säilyy elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. Lopetetaan hiilen tupruttelu, rakennetaan raiteita, suojellaan metsiä, soita ja Itämerta.

***

Neljä vuotta sitten teimme yhdessä upean kampanjan. Sain yli 2000 ääntä, mikä oli ensikertalaiselle käsittämättömän hieno tulos. Näissä vaaleissa mahdollisuus läpimenoon on käden ulottuvilla, ja siksi tavoittelen kansanedustajan paikkaa tosissani.

Maailmaa ei muuteta yksin ja siksi pyydän apuasi. Tule mukaan tekemään kampanjaa kestävän tulevaisuuden ja avoimen, inhimillisen Suomen puolesta!

Tutustu aiempiin vaalikampanjoihin oheisten linkkien kautta: Kuntavaalit 2017, Eduskuntavaalit 2015, Kuntavaalit 2012.