Aluevaalikampanjointi alkaa N-Y-T

Tammikuussa äänestetään aluevaaleissa ja kampanjointi alkaa än yy tee nyt. Vihreiden aluevaalitavoitteet ja kampanja julkaistiin tänään.

Yhdet haluavat purkaa hyvinvointivaltiota, toiset museoista sen. Meille on tärkeää, että muuttuvassa maailmassa hyvinvointivaltiota sekä puolustetaan että kehitetään. Siitä näissä vaaleissa on kyse.

Vihreiden tavoitteena on varmistaa, että ihmiset saavat oikeaa apua oikeaan aikaan, että matalan kynnyksen mielenterveyspalveluihin panostetaan ja että terveydenhoito on yhdenvertaista. Näissä vaaleissa jokainen ihminen voi olla vaalivoittaja.

Matalan kynnyksen mielenterveyspisteet, maksuton ehkäisy nuorille, terapiatakuu, teinineuvolat murrosikäisten nuorten vanhemmille, hyvinvoiva henkilökunta sekä fiksusti järjestetyt sähköiset ja liikkuvat palvelut ovat suuria ja pieniä esimerkkejä siitä, miten palveluista tehdään vaikuttavia ja inhimillisiä. Ennaltaehkäisyn painottaminen ja siinä onnistuminen on ainoa tapa saada rahat riittämään tulevaisuudessa.

Nämä vaalit ovat poikkeuksellisen tärkeät. Historian ensimmäiset aluevaltuustot määrittävät sosiaali- ja terveyspalveluiden suuntaa pitkälle tulevaisuuteen. Siksi nyt jos koskaan kannattaa lähteä ehdolle ja kampanjoimaan! Ja tietysti äänestää.

Jos ehdokkuus kiinnostaa edes hitusen, laita viesti niin jutellaan!

Äänelläsi on parantava vaikutus.