Äänestä aluevaaleissa

Nyt saa äänestää – ja se on muuten viimeinen mahdollisuus äänestää historian ekoissa aluevaaleissa.

💚 Ääni Vihreille on ääni toimiville mielenterveyspalveluille, oikealle avulle oikeaan aikaan ja ihmisten yhdenvertaiselle kohtelulle. Se on myös ääni tietoon perustuvalle päätöksenteolle ja rohkeudelle uudistaa.

💪 Kun kirjoitat äänestyslappuun 381, saat kokeneen, innostuneen, aikaansaavan ja välittävän päättäjän huolehtimaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kehittämisestä.

🤔 Kovin suuria lupauksia ei poliitikkojen kannata vaalien alla tehdä, koska yksin ei politiikassa saa mitään aikaan – eikä ikinä tiedä, miten vaikeiden päätösten eteen joutuu. Kolme asiaa kuitenkin lupaan omasta puolestani:

1️⃣ Lupaan tehdä töitä toimivien mielenterveyspalveluiden ja perheiden tukipalveluiden vahvistamisen puolesta.
2️⃣ Lupaan puolustaa tasa-arvoa sekä lasten, nuorten ja haavoittuvassa asemassa olevien oikeuksia.
3️⃣ Lupaan uskaltaa tarttua uusiin ratkaisuihin. Uskon nimittäin vakaasti, että museoiminen ei auta säilyttämään hyvinvointivaltiota, vaan että oikea lääke on uudistuminen.

‼️ Nämä ovat poikkeuksellisen tärkeät vaalit. Ensi vuoden alussa vastuu sosiaali- ja terveyspalveluista siirtyy kunnilta uusille hyvinvointialueille. Nyt valitaan ihmiset päättämään siitä, miten muutos toteutetaan ja millaisia palveluita meillä jatkossa on.

✨ Kyse ei ole kaukaisesta hallinnosta siellä jossain, vaan meitä jokaista lähelle tulevista asioista – munasolusta mummoon. Avun saamisesta hädän hetkellä tai kriisin iskiessä. Tuesta eri elämänvaiheissa. Hoidosta, hoivasta ja eriarvoisuuden torjunnasta. Siitä, miten yhteisiä rahoja käytetään ja miten ne saadaan riittämään myös tulevaisuudessa.

Äänestä. 💪✨